Menu Robuust MAART 2020

Sint – Jakobsvrucht – oesters – broccoli – viskuit
RR

Garnaal – knolselder – pickels – ei
RR

*** Belgische asperge – gepocheerd ei – hervekaas – postelein
RR

Kwartel – miso – zwezerik – risotto – lavas – Pedro Ximénez sherry azijn
RR

Mandarijn – Panna cottalolly

Prijs 4–gangen menu: 58,00 euro per persoon

4 geselecteerde wijnen bij de menu: 28,00 euro per persoon

*** Prijs 5–gangen menu: 65,00 euro per persoon (enkel op vrijdagavond)

5 geselecteerde wijnen bij de menu: 35,00 euro per persoon (enkel op vrijdagavond)

DELUXE TAPAS ROBUUST

U kiest met het volledige gezelschap 5 gerechten naar keuze
Onze gerechten worden in een kleiner formaat bereid zodoende u verschillende smaken kan ervaren. Onze gerechten worden per persoon geserveerd

Tartaar van gamba – kataïf deeg – pastinaak – schilfers ganzenlever
Risotto – truffel – zacht gekookt eitje – jonge bladspinazie
Tonno fritto – rammenas – krokante zeesla – kerrie gember
Moules frites ‘ Robuust Style ‘
Asperge à la flamande ‘ Robuust Style ’
Gegrild mergpijpje – peterselie – krokantje
Ceviche zeebaars – karnemelk – gebrande prei – foreleitjes
Scampi à la Siciliana - jasmijnrijst
Skrei – brocoli – zure room – viskuit – dille olie – gnocchi
Ossenhaas – spruitjes crème butternut – amandine aardappel – gesmoord witloof
‘ The lemon cake has fallen ‘
Vers gedraaid vanille ijs – opgeklopte room – chocoladesaus
Kaasselectie van de chef

Prijs: 45,00 euro per persoon
Uitbreiding: supplement van 10 euro per gerecht per persoon